Storegade 107, 6700 Esbjerg

Pris. kr. 2.098.000​

Beliggende kun ca. 1,9 km. fra gågaden, og med meget kort afstand til flere gode indkøbsmuligheder og bybusser, sælges velindrettet etplans rækkehus fra 2016. Optimal udnyttelse af boligarealet, hvor der er lagt vægt på lyse og venlige rum med gode funktioner. Nem lille grund, eget redskabsrum og carport. 

I materialevalget er der lagt vægt på, at boligen skal være så nem at vedligeholde som muligt. Både facader og gavle er opført i røde blødstrøgne teglsten, vinduerne er med aluminiumsrammer udvendig og træ indvendig, mens taget er belagt med flotte røde cementtagsten. Der er naturligvis gulvvarme i hele huset. Boligen er på 93 kvm.- grundstørrelsen er på 138 kvm. og er 1 af i alt 4 boliger. Her kan man så nyde livet og være fri for den dårlige samvittighed, da haven er let at vedligeholde. Haven er anlagt med hæk og solvendt terrasse, og desuden er der adgang til fællesarealer.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hos VJ-Huse sidder vi klare til at besvare enhver henvendelse. Skriv til os via formularen herunder, eller ring +45 7525 8022.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kvalificerede totalentrepriser for privatpersoner og virksomheder

Sammen med teamet af trofaste og velkvalificerede medarbejdere, har VJ-Huse udviklet et gennemprøvet koncept, baseret på gamle dyder som ordholdenhed, ærlig og direkte kommunikation og kompromisløs håndværksmæssig kvalitet.

Hvem er vi?

VJ-Huse ApS

CVR-nummer: 38752359

Her ligger vi

Tinksmedevej 13, 6851 Janderup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 7525 8022

E-mail: vjhuse@vjhuse.dk

dækket af

© 2022 VJ-Huse ApS. Alle rettigheder forbeholdes.