​Kronprinsensgade 123, 3.tv

På Kronprinsensgade - yderst centralt i Esbjerg - kan du blive ejer af denne indflytningsklare og energivenlige bolig, som er opført i gedigne kvalitetsmaterialer både ude og inde. Tilhørende lejligheden er også en carport.


Der er tale om en dejlig 3-værelses lejlighed med god altan og fin udsigt. Beliggenheden er perfekt, hvis du vil bo hvor der er stille og roligt, men samtidig havekort afstand til Esbjerg centrum, være tæt på offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere.
Ejendommen har elevator og altan, depotrum på loftet samt adgang til fint fælles cykelskur i gården. Byggeriet er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet, hvor der er lagt vægt på optimal indretning. Både inde og ude vil du opleve, at der fuld fokus på gennemtænkt kvalitet og lækre materialevalg.

Lejligheden indeholder bryggers med plads til vaskefaciliteter og flisebadeværelse i forbindelse med entréen samt et centralt opholdsområde, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse. Herudover er der 2 gode værelser med faste skabe.​

Salgspris: kr. 2.975.000

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hos VJ-Huse sidder vi klare til at besvare enhver henvendelse. Skriv til os via formularen herunder, eller ring +45 7525 8022.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kvalificerede totalentrepriser for privatpersoner og virksomheder

Sammen med teamet af trofaste og velkvalificerede medarbejdere, har VJ-Huse udviklet et gennemprøvet koncept, baseret på gamle dyder som ordholdenhed, ærlig og direkte kommunikation og kompromisløs håndværksmæssig kvalitet.

Hvem er vi?

VJ-Huse ApS

CVR-nummer: 38752359

Her ligger vi

Tinksmedevej 13, 6851 Janderup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 7525 8022

E-mail: vjhuse@vjhuse.dk

dækket af

© 2022 VJ-Huse ApS. Alle rettigheder forbeholdes.