Om VJ-Huse​

Hvem er vi?

VJ-Huse’s indehaver – tømrermester Viggo Jørgensen – har i med end fire årtier bygget hundredvis af villaer, byhuse, sommerhuse, andelsboliger og rækkehuse i det sydvestjyske område, nemlig Esbjerg/Varde/Blåvand-området eller max. en radius på 50 km herfra.

VJ-Huse har ca. 15 medarbejdere fordelt på tømrere, bygningskonstruktør samt administrativt personale. Hovedparten har været her i rigtig mange år - d.v.s. 10, 20 eller flere år.​

Sammen med teamet af trofaste og velkvalificerede medarbejdere, har VJ-Huse udviklet et gennemprøvet koncept, baseret på gamle dyder som ordholdenhed, ærlig og direkte kommunikation og kompromisløs håndværksmæssig kvalitet, men også på en moderne logistik, kyndig juridisk bistand samt en opdateret maskinpark.

Med mere end 40 års erfaring bygger VJ-Huse derfor på et særdeles velerfarent grundlag for totalentrepriser. Vore solide samarbejdspartnere lever fuldt og helt op til vore kvalitetskrav, og de yder en høj kvalificeret indsats og omhyggelig service.​

Viggo Jørgensen

Indehaver/tømrermester

E-mail: vjhuse@vjhuse.dk​​

Anni Jørgensen

Administration

E-mail: anni@vjhuse.dk​​

Karsten Pedersen Bak

​Bygningskonstruktør

​E-mail: kap@vjhuse.dk

Mona Christensen

​Administration / bogholder

​E-mail: mona@vjhuse.dk

Jesper Jørgensen

​Salg og administration

​E-mail: jj@vjhuse.dk

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hos VJ-Huse sidder vi klare til at besvare enhver henvendelse. Skriv til os via formularen herunder, eller ring +45 7525 8022.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kvalificerede totalentrepriser for privatpersoner og virksomheder

Sammen med teamet af trofaste og velkvalificerede medarbejdere, har VJ-Huse udviklet et gennemprøvet koncept, baseret på gamle dyder som ordholdenhed, ærlig og direkte kommunikation og kompromisløs håndværksmæssig kvalitet.

Hvem er vi?

VJ-Huse ApS

CVR-nummer: 38752359

Her ligger vi

Tinksmedevej 13, 6851 Janderup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 7525 8022

E-mail: vjhuse@vjhuse.dk

dækket af

© 2022 VJ-Huse ApS. Alle rettigheder forbeholdes.